Assortiment:
Brood

Onze bakkerij maakt dagelijks meer dan vijftien verschillende broden. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige grondstoffen en de productie gaat de hele dag door zodat het brood ovenvers in de winkels ligt.

Rif biedt een ruim assortiment traditionele Marokkaanse broden met als hoogtepunt onze befaamde smida broden, bereid met 100% griesmeel en in alle soorten en maten.

Natuurlijk hebben wij ook verschillende Nederlandse broden en broodjes en de traditionele baguettes.
Het maken van echt lekker brood en broodjes is vakwerk. Dat kun je niet zomaar, dat moet je leren. Het gaat immers om de juiste ingrediƫnten, de juiste verhoudingen, de juiste bereidingstijd en de liefde voor het vak.

Het deeg voor lekker luchtig brood met een knapperige korst, zoals u het allemaal graag eet, moet minstens een paar uur rijzen. Het moet gevormd worden en dan met zorg, bij de juiste temperatuur en vochtigheid, gebakken worden.

Het bakkers vak is een echt ambacht en een vak om trots op te zijn. Dat bewijzen wij iedere dag.