Assortiment:
Taart


Onze taarten zijn, zowel wat betreft hoogte als vulling indrukwekkend. Rif heeft  bruidstaarten in diverse maten en smaken. Hiernaast maken wij kindertaarten, gelegenheidstaarten en geboortetaarten.

Onze kindertaarten bijvoorbeeld zijn een lust voor het oog. Voor uw kleine hebben we taarten met verschillende thema’s zoals de ballerina, formule 1, Barbie, Pokémon, voetbal, Teletubbies, Assepoester en nog veel meer.

Al onze producten zijn 100 procent halal. Zo gebruiken wij geen gelatine in onze taarten.


Fototaarten

Een fototaart cadeau geven aan je relaties of klanten is zeer doeltreffend en succesvol. U kunt samen met ons een taart naar keuze, in elke gewenste smaak en samenstelling, voorzien van uw foto of logo. En reken maar dat uw klanten hierop zullen reageren. Uiteraard zijn deze taarten ook uitermate geschikt voor een (kinder)verjaardag. U kunt niet alleen taarten voorzien van uw logo of foto maar nog meer producten uit ons assortiment.


Bruidstaarten

Bekroon de dag van uw leven met de taart van uw leven! De Bruidstaart is een prachtig kunstwerk van een aantal etages. Het is een lust voor het oog en een streling voor de tong. Met de fraaie versieringen van suiker en marsepein vormt zij het meesterstuk van banketbakkerskunst. Als ambachtelijke banketbakkers weten we als geen ander een fantastische bruidstaart te maken. Een taart die van uw trouwdag een heerlijke dag maakt!


Gebak

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor groot assortiment gebak.
Hier ziet u enkele voorbeelden van taarten en gebak.